Schoolreisjes
... Techniek Doen en leren! Leuk ! !
   

 

 

 Meer over tureluurs techniek voor scholen.
 

Tureluurs - techniek doen en leren

 
Vrije inloop

Er even tussenuit en ook wat nieuws leren. Een schoolreisje: leuk naar Tureluurs!
Je wordt natuurlijk hartelijk ontvangen door de gastheer/dame van de dag. Er liggen al stapels prachtig hout en platen voor je klaar. De boormachientjes en figuurzagen staan al te trappelen.

Laat je creatieve knutselspieren maar eens werken. Want je kunt met de figuurzaagmachines de prachtigste objecten zagen. En als je nu slim bent dan ga je met elkaar iets maken waar je het hele schooljaar nog plezier van hebt. Bijvoorbeeld de naam van de Juf/Meester gezaagd uit grote letters op de muur van de klas te hangen. Of een pennenhouder, of een boekensteun. Weet jij hoe je een motortje kunt laten draaien met een schakelaar? Probeer het in de electronica hoek en kijk, daar achter in de hal zitten drie meisjes een prachtige ketting te maken op de sieradenmachientjes.

Er is nog veel meer, en alles heeft met techniek en met creativiteit te maken. Het is natuurlijk leuk om van de tientallen voorbeelden gebruik te maken, maar we zetten alleen de echt unieke dingen op onze internet-site. Zorg dat jouw school daar dus ook bij komt! 

prijs: €6,- per kind (2 uur). Max. 1 klas (30 kinderen)

Begeleiders gratis


Techniek leren

Wil je wel eens wat anders dan knippen en plakken met papier? Wil je leren hoe je een brug bouwt, hoe je een auto kan laten rijden of een maquette van de school maakt van hout?
Of helemaal te gek, maak één onderdeeltje van een 'incredible machine'!


Maak uw keuze hier.

prijs: €6,- per kind (2 uur). Max. 1 klas (30 kinderen), excl. materiaal.

Begeleiders gratis

 
 

Meer over privacy beleid voor scholen.
Graag even bellen of mailen voor een afspraak.

 

Zelf eerst leren hoe je techniekles kan geven: www.beqwaam.nl